Blog

Wat is spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie: hoe het werkt en waarom het de moeite waard is

Spouwmuurisolatie is een populaire manier om de energie-efficiëntie van huizen te verbeteren. Het is een relatief eenvoudige en kosteneffectieve manier om de warmte in huis te behouden en de energierekening te verlagen. In deze blog bespreken we wat spouwmuurisolatie is, hoe het werkt en waarom het de moeite waard is.
Lees meer…

Vloerisolatie

Kruipruimte isolatie

Kruipruimte isolatie is een belangrijke en effectieve manier om je huis energiezuiniger te maken. Het is een isolatiemethode waarbij de kruipruimte onder de vloer van je woning wordt geïsoleerd. In dit blog gaan we dieper in op de voordelen, kosten en uitvoering van kruipruimte isolatie.
Lees meer…

Pif dakisolatie - Dakisolatie

Dakisolatie

Dakisolatie is een belangrijke investering in de energie-efficiëntie van je huis. Het isoleren van je dak kan je helpen om je energierekening te verlagen, je huis comfortabeler te maken en bij te dragen aan een duurzamere toekomst. In dit blog bespreken we de voordelen, soorten isolatiematerialen en de kosten van dakisolatie.
Lees meer…

WhatsApp-Image-2021-03-22-at-20.05.25

UF-schuim laten verwijderen

UF schuim, ook wel bekend als ureumformaldehyde schuim, werd in de jaren 70 veel gebruikt als isolatiemateriaal in huizen. Het was een populair alternatief voor glaswol of steenwol omdat het een goede isolatiewaarde had en relatief goedkoop was. Echter, in de loop der jaren is duidelijk geworden dat UF schuim gezondheidsrisico’s met zich meebrengt en dat het beter is om het te laten verwijderen.
Lees meer…

Bij de Subsidie ​​Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) kunt u subsidie ​​krijgen op isolatie.

Lees meer...
Direct offerte aanvragen​
Neem contact met ons op via Whatsapp!