Dakisolatie

Uw specialist in isolatie oplossingen

Direct offerte aanvragen​

Energie besparen met dakisolatie

Wist u dat maar liefst 26 procent van alle warmte in een woning, ontsnapt via het dak?

Het toepassen van dakisolatie is een goede manier om energie te besparen. Met het isoleren van je dak bespaar je jaarlijks honderden euro’s. Het levert daarnaast ook een hoop comfort op. Doordat warme lucht stijgt, is een ongeïsoleerd dak een van de grootste energie verspillers in huis.

Type dakconstructie

Heb je een bestaand plat dak of schuin dak? Een plat dak isoleren gaat vaak via een dakdekkersbedrijf vereist een ander soort isolatiemateriaal dan een schuin dak. Bij een onverwarmde zolder kun je naast dakisolatie ook zoldervloerisolatie overwegen met andere soorten isolatiemateriaal (Cellulose). Bij een normaal schuin dak is PIF Reflectiefolie handig voor het isoleren aan de binnenzijde. 

 

Contact via WhatsApp

Bel of stuur een bericht via WhatsApp zo kunnen we sneller uw vragen beantwoorden

Wat is de beste vorm van dakisolatie?

Er is veel keuze in isolatiematerialen om tussen de balken een dak te isoleren. Heb je weinig ruimte op zolder? Dan kies je liever voor ruimtebesparend isolatiemateriaal. Dun isolatiemateriaal voor het dak is isolatiefolie.

Cellulose is de dag van vandaag hét isolatiemateriaal om zoldervloeren en daken mee te isoleren. Het is gemaakt van gerecycleerd krantenpapier en heeft bijzonder goede thermische en akoestische eigenschappen.

Wilt u geluidsisolatie voor uw houten vloer? Dan heeft u met cellulose het juiste product gevonden. Er is namelijk geen ingrijpende verbouwing meer nodig om met cellulose holle ruimtes te isoleren. De holle ruimtes tussen het plafond en een houten vloer kunnen opgevuld worden met het isolatiemateriaal cellulose . Dit product voldoet aan het kwaliteitsregister van de ISSO; het isoleert zeer goed én het is duurzaam.

Met PIF iso fast is tot 50% minder arbeid nodig om een bestaande zolder aan de binnenzijde van de woning te isoleren en mooi af te werken. Het isolatie materiaal en de afwerking zijn met elkaar gecombineerd. Hierdoor wordt de montagetijd gehalveerd ten opzichte van het traditioneel isoleren en afwerken. Door PIF Isolatie te combineren met een plafondpaneel ontstaat er een combinatie van hoge Rc waarden, dun isolatie materiaal en een fraaie afwerking!

Door de hoge isolerende werking en geringe dikte van PIF Isolatie kunnen zelfs de moeilijkste zolders geïsoleerd worden.

PIF Isolatie is het meest veelzijdige isolatie materiaal voor nieuwbouw en renovatie. Het is geschikt voor het isoleren van vloeren, hellende daken, voorzetwanden tegen een gevel of scheidingswanden

De combinatie van stilstaande lucht in luchtkamers met een aluminium coating zorgt voor een zeer goede weerkaatsing van de warmte. Hierdoor wordt met een geringe dikte een hoge isolatiewaarde behaald. Doordat PIF isolatie vochtwerend is wordt de vloer ook beschermd tegen vocht. Het is licht, flexibel en gemakkelijk aan te brengen zonder beschermende maatregelen.

RANDSTAD ISOLATIE

Randstad Isolatie is een ervaren isolatiebedrijf uit De Randstad. Voor het isoleren en na-isoleren van woningen en bedrijfspanden bieden wij vakkundige oplossingen.
Of het nu gaat om spouwmuurisolatie, vloerisolatie, dakisolatie, bodemisolatie of andere isolatie oplossingen, wij leveren altijd een optimaal resultaat.

CONTACT

SOCIALMEDIA

@ 2024 Copyright Randstad Isolatie

Neem contact met ons op via Whatsapp!