ISDE: Wat wijzigt er vanaf 2024?

Nu ook subsidie voor één isolatiemaatregel

ISDE: Isolatiemaatregelen woningeigenaren

In 2024 kunt u ook subsidie aanvragen voor één isolatiemaatregel. Deze maatregel moet u wel hebben genomen na 1 april 2023. U krijgt dan ongeveer 15% van de isolatiekosten aan subsidie. Neemt u binnen 24 maanden een 2e (of meer) maatregelen? Dan wordt het subsidiebedrag voor de eerste isolatiemaatregel verdubbeld tot ongeveer 30% van de isolatiekosten. Deze percentages zijn slechts een schatting. De exacte subsidiebedragen en voorwaarden bij één of 2 (of meer) maatregelen vindt u in de tabel op de pagina van de isolatiemaatregelen.

Voorwaarden isolatie maatregelen

Spouwmuur isolatie

Bodemisolatie

Vloerisolatie

Dakisolatie

Zolder- of vlieringvloerisolatie

Maatregelenlijsten

Controleer voordat u een aanschaf voor een isolatiemaatregel gaat doen eerst de Isolatiemaatregelenlijsten. Staat uw isolatiemaatregel op de lijst? Kies dan in uw aanvraag de meldcode van maatregel. De meldcode betekent dat de keuze die u maakt voldoet aan de voorwaarden om in aanmerking te komen voor subsidie. Randstad isolatie gebruikt daarom ook uitsluitend materialen die op de maatregelenlijst staan.

Staat uw maatregel niet op de lijst? U kunt dan wel subsidie aanvragen. Stuur dan de productbeschrijving mee. Het risico is dan wel dat bij controle blijkt dat uw gekozen isolatiemaatregel niet voldoet aan onze eisen. In dat geval heeft u geen recht op subsidie.

Minimale oppervlakte-eis per woningtype

isde-isolatiemaatregelen-woningeigenaren
ISDE Meldcodelijst Isolatiematerialen

Vrijblijvend adviesgesprek

Heeft u ook interesse in isolatie en wilt u weten of u in aanmerking komt voor een subsidie? Twijfel niet en neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij gaan kijken wat de beste mogelijkheden zijn voor uw woning, en zullen meteen met u kijken of u in aanmerking komt voor subsidie. U kunt contact met ons opnemen via onderstaand contactformulier, via de mail info@randstadisolatie.nl of telefonisch op 085-0607411. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Bij de Subsidie Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) kunt u subsidie ​​krijgen op isolatie.

Neem contact met ons op via Whatsapp!