Vloerisolatie

Uw specialist in isolatie oplossingen

Direct offerte aanvragen​

Vloerisolatie

Wat is de beste vloerisolatie?

Heeft u interesse in vloerisolatie? Er zijn veel verschillende manieren en producten om uw vloer te isoleren. Welke soort de beste vloerisolatie in de kruipruimte is, is afhankelijk van een flink aantal factoren. Een houten vloer vraagt een andere aanpak dan een beton vloer. Dat geldt ook voor een vloer boven een vochtige of een heel droge kruipruimte. Er zijn verschillende materialen die gebruikt kunnen worden. Wij komen graag – gratis en vrijblijvend – bij u langs om te kijken welke isolatie het best bij uw woning en uw wensen past.

Vloerisolatie voorkomt koude voeten

Koude voeten. Veel mensen hebben daar last van. Met vloerisolatie voelt de vloer vanaf dag één veel prettiger aan. De vloer koelt namelijk minder snel af. U hoeft uw ketel minder te laten stoken. Mensen die hun vloer hebben laten isoleren merken ook dat ze geen last meer hebben van optrekkend vocht uit de kruipruimte.

Cellulose is de dag van vandaag hét isolatiemateriaal om zoldervloeren tussenvloeren mee te isoleren. Het is gemaakt van gerecycleerd krantenpapier en heeft bijzonder goede thermische en akoestische eigenschappen.

PIF Isolatie is het meest veelzijdige isolatie materiaal voor nieuwbouw en renovatie. Het is zeer geschikt voor het isoleren van vloeren (kruipruimte)

Contact via WhatsApp

Bel of stuur een bericht via WhatsApp zo kunnen we sneller uw vragen beantwoorden

RANDSTAD ISOLATIE

Randstad Isolatie is een jong, maar ervaren isolatiebedrijf uit De Randstad. Voor het isoleren en na-isoleren van woningen en bedrijfspanden bieden wij vakkundige oplossingen.
Of het nu gaat om spouwmuurisolatie, vloerisolatie, dakisolatie, bodemisolatie of andere isolatie oplossingen, wij leveren altijd een optimaal resultaat.

CONTACT

SOCIALMEDIA

@ 2024 Copyright Randstad Isolatie

Neem contact met ons op via Whatsapp!