Pif dakisolatie

PIF dakisolatie

Een dak zonder isolatie is een van de grootste warmtelekken van uw huis. Uw zolder isoleert u het makkelijkst met dakisolatie. Nederland Isoleert gebruikt daarvoor PIF iso fast, een thermisch isolatiefolie en afwerking in één. Supermakkelijk! Het product is direct te bevestigen op de houten balken van het dak, waardoor u op een snelle manier het comfort van uw huis vergroot. Extra afwerking is niet nodig. Met PIF iso fast creëert u een meer constante temperatuur op zolder: lekker warm in de winter en koel in de zomer.

Effectief isoleren met snel resultaat!

Een schuin dak zonder isolatie is vaak een van de grootste energieverspillers in huis. Hier valt dus veel winst te behalen! U bespaart niet alleen honderden euro’s op uw energierekening, maar uw huis wordt ook een stuk behaaglijker én u verkleint uw CO₂-uitstoot. Randstad Isolatie werkt alleen met hoogwaardige isolatiematerialen, met 10 jaar garantie op alle product eigenschappen. En naast meer comfort in huis start u ook direct met besparen, tot wel ongeveer €800 per jaar . Hierdoor heeft u de investering in circa 7 jaar terugverdiend.

De voordelen van PIF isolatie

Dakisolatie wordt aangebracht op de binnenzijde van het dak van uw woning. Het isolatiemateriaal zorgt ervoor dat de warmte binnenblijft, doordat het niet meer kan ontsnappen uit de kieren en gaten van het dak. Het isolatiemateriaal wordt direct op de houten balken van het dak bevestigd. dit kan met of zonder afwerking worden gedaan. afwerking zijn is met stuk platen of PIF ISO FAST Is alles geïsoleerd? Dan wordt alles uiteraard netjes opgeruimd.

Bij de Subsidie ​​Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) kunt u subsidie ​​krijgen op isolatie.

Lees meer...
Direct offerte aanvragen​
Neem contact met ons op via Whatsapp!