Isoparels spouwmuur

EPS HR++ Isoparels

Isoparels spouwmuur

Het isoleren van uw spouwmuren met isoparels heeft een direct effect op uw energierekening en daarmee dus ook op uw portemonnee. Maar, om besparingen op lange(re) termijn te kunnen garanderen, hebben wij een HR++ parel  die – eenmaal in de spouwmuur – een solide plaat vormt met een ongekende Rc-waarde van 2,1 m2 K/W*; Ontdek de  HR++ Isoparel.

Het ‘geheim’ van onze parel is dat deze voor 98% uit lucht bestaat. In geïsoleerde vorm is lucht namelijk de beste isolator die er bestaat. Onze grijze lichtgewicht HR++ isoparels zijn daarom dan ook in bijna alle gevallen de beste oplossing voor het isoleren van een spouwmuur. Hoe breed of smal deze ook is. En dat voor zowel bestaande, maar ook nieuwbouw woningen.

De voordelen van Isoparels spouwmuur

EPS parels: isolerend en vochtregulerend

Kiest u voor Randstad Isolatie, dan kiest u voor zekerheid. Op zowel korte als lange termijn. Zeker met onze HR++ isoparels die vanwege hun gesloten celstructuur van EPS (geëxpandeerd polystyreen) geen water of waterdamp opnemen, maar vocht juist reguleren. De ruimte in de spouwmuur die tussen de parels onderling ontstaat, zorgt er voor dat vocht dat door de buitenmuur binnendringt bij bijvoorbeeld hevige regenval, op natuurlijke wijze wordt afgevoerd. HR++ isoparels laat muren als het ware ademen want ook eventueel aanwezige (en overmatige) waterdamp vindt moeiteloos zijn weg naar buiten. Ook als de buitenmuren van een woning of bedrijfspand geverfd of gekiemd zijn. Voorwaarde is uiteraard wel dat deze damp open zijn. Maar dat is iets wat we vooraf op locatie ter plekke kunnen beoordelen.

Besparing tot wel 50%

Middels een doordacht patroon vinden onze HR++ Isoparels blindelings hun weg in de spouw. Door de geringe diameter van 0,35 cm wordt ieder hoekje en elk gaatje gevuld en afgedicht. Eenmaal in de spouw zorgt een speciale duurzame en milieuvriendelijke hars ervoor dat de parels een homogene stevige plaat vormen. Op basis van de gemiddelde breedte van de spouw, is deze plaat 6 cm dik. Een dikte die in de praktijk een Rd-waarde oplevert van 1,765 m2 K/W. Een waarde waarvan wij uit ervaring weten dat deze een energiebesparing oplevert van tenminste 30%, met uitschieters naar boven tot soms zelfs 50%! En dat scheelt al snel honderden euro’s per jaar.

Bij de Subsidie ​​Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) kunt u subsidie ​​krijgen op isolatie.

Lees meer...
Direct offerte aanvragen​
Neem contact met ons op via Whatsapp!