Glaswol isolatie

HR++ isolatie glaswol

Ursa is een hoogwaardig en duurzaam isolatie glaswol dat naast een thermische werking, ook akoestische en geluidsreducerende eigenschappen heeft. Los daarvan heeft Ursa een brandwerende en -vertragende werking en reguleert het ook nog eens op uiterst ingenieuze wijze de vochthuishouding in de spouw.

HR++ isolatie glaswol beschermt tegen hitte en kou

In basis is  HR++ Isolatie glaswol die zich op een uiterst aantrekkelijke manier laat verwerken en vanaf het moment dat het materiaal wordt ingeblazen in de spouwmuur de regie overneemt. Niet alleen met betrekking tot het binnenhouden van warmte en het buitenhouden van kou, maar ook om een woning of kantoorpand onder alle omstandigheden te laten ‘ademen’. Het resultaat is een heerlijk aangenaam binnenklimaat met een dito energielabel.

De voordelen van HR++ isolatie glaswol

Ursa beschermt zowel tegen hitte als koude, maar ook tegen vocht van buitenaf, waardoor warmte beter wordt vastgehouden. Hierdoor ontstaat een aangenaam binnenklimaat met een optimale warmteverdeling. De manier waarop wij het materiaal in de spouwmuur brengen, zorgt voor een dusdanige evenredige verdeling dat ook eventueel in de spouw aanwezige koudebruggen worden opgeheven. Wat er tevens voor zorgt dat geluiden van buiten naar binnen en andersom – van binnen naar buiten – worden gedempt. Het na-isoleren van de spouwmuur met Ursa, is een beproefde methode. Hoewel de materiaal eigenschappen door de jaren heen sterk verbeterd zijn, wordt Ursa al bijna 30 jaar toegepast bij het isoleren van spouwmuren. Het effect en de werking van dit materiaal hebben we dan ook gedegen kunnen testen en meten. De verzamelde onderzoeks- en testresultaten spreken dan ook voor zich

Bij de Subsidie ​​Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) kunt u subsidie ​​krijgen op isolatie.

Lees meer...
Direct offerte aanvragen​
Neem contact met ons op via Whatsapp!