Isolatie voor schuine daken

Isolatie voor schuine daken

Het Isobooster dakisolatie Hellend Dak Systeem (HDS) is een innovatieve combinatie van Isobooster isolatiemateriaal en Interior House plafondafwerking waarmee bestaande schuine daken snel, hoogwaardig, zonder overlast en tegen een redelijke prijs geïsoleerd kunnen worden.

Het HDS is een optimaal op elkaar afgestemde combinatie van Isobooster isolatie en Interior House afwer-kingsplaten. Het stelt u in staat om in twee à drie – parallel uit te voeren – arbeidsgangen uw dakbeschot niet alleen te isoleren, maar tegelijkertijd netjes af te werken. Zonder voegen of schilderen en met een minimale hoeveelheid restafval. Het HDS wordt aangebracht door Isobooster hoeklijnen rondom tegen de gordingen te bevestigen, de Isobooster aan te brengen, af te werken met Interior House afwerkplaten en rondom te voorzien van een plint. Het resultaat is een wit afgewerkt dakvlak, met elke 60 cm een kleine V-naad en een R-waarde van 4,6.

Contact via WhatsApp

Bel of stuur een bericht via WhatsApp zo kunnen we sneller uw vragen beantwoorden

Eigenschappen van Isobooster dakisolatie

DUN | Toepassing van het HDS kost minimale ruimte: slechts 10 à 11 cm.

SNEL | Een gemiddelde woning met schuin dak van ca. 60 m2 is al binnen 2 dagen geïsoleerd en afgewerkt op te leveren.

DUURZAAM | Alle onderdelen van het HDS zijn herbruikbaar en/of recyclebaar. Bovendien zorgen het geringe materiaalvolume en -gewicht tevens voor een fikse besparing in transport.

Oorsprong van het hellend dak systeem

Het HDS komt voort uit een jarenlange ervaring met het isoleren en afwerken van hellende daken. Het grote probleem bij het isoleren van hellende daken is altijd de ruimte die je nodig hebt om aan voldoende warmteweerstand te komen. Daarnaast is ook het aantal arbeidsgangen een punt van zorg: isoleren, tengelen, gipsbeplating aanbrengen, afwerken en schilderen. Het grootste nadeel van dit ‘traditionele’ isoleren is dat er per woning vaak drie of vier dagen voor nodig zijn en het de nodige handigheid, vakkennis en materiaal vereist. Een grote hoeveelheid producten (veelal verre van milieuvriendelijk!) en gereedschappen moet in huis gehaald worden.

Elke vakman weet dat het proces, naast gezondheidsrisico’s, veel stof, verfresten, voeg- en ander restafval met zich meebrengt dat moet worden opgeruimd.

Bij de Subsidie ​​Energiebesparing Eigen Woning (SEEH) kunt u subsidie ​​krijgen op isolatie.

Lees meer...
Direct offerte aanvragen​
Neem contact met ons op via Whatsapp!